Ελληνικά English language

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ROYAL TRADE COMPANY είναι μια εμπορική εταιρεία πολλαπλών σκοπών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει ως κύριο αντικείμενο απασχόλησης την εμπορία & διακίνηση νωπών φρούτων και λαχανικών καθώς και οποιοδήποτε προϊόν σχετίζεται με τον κλάδο του τροφίμου (τυροκομικά, όσπρια, ελαιόλαδο, ξύδι, είδη σουπερ μαρκετ).

Η έδρα μας βρίσκεται στο Μακροχώρι Ημαθίας, που είναι μια κατεξοχήν γεωργική περιοχή. Βρισκόμαστε στην καρδιά του φημισμένου κάμπου της Ημαθίας, τόπου παραγωγής εξαιρετικών ποικιλιών ροδακίνων, σταφυλιών, κερασιών και άλλων προϊόντων.

Στόχοι της ROYAL TRADE COMPANY είναι:

  1. η συνέπεια και η σοβαρότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, με προϊόντα άριστης ποιότητας, που περνούν από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές της εταιρείας αλλά και τις ευρωπαϊκές και νομικές διατάξεις
  2. οι ανταγωνιστικές τιμές σε όλο το κωδικολόγιο
  3. η συνεχής διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων που διακινούμε με νέες συνεργασίες με διακεκριμένους οίκους του εξωτερικού.
  4. να παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες στην αυξανόμενη πελατειακή βάση μας και να επεκτείνουμε το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς μας.

Τα προϊόντα που εμπορεύεται η ROYAL TRADE COMPANY, προέρχονται, από όλη την ελληνική επικράτεια, καθώς και από εισαγωγές που κάνει κυρίως από χώρες της Λατινικής Αμερικής, της Νότιας και Βόρειας Αφρικής, από Ευρωπαϊκές Χώρες, την Κίνα, την Τουρκία, την Ινδία και το Ισραήλ.

Τα κυριότερα προϊόντα μας είναι:

  1. Νωπά Φρούτα
  2. Λαχανικά
  3. Δημητριακά / Σιτηρά
  4. Ξηροί Καρποί
  5. Όσπρια
  6. Ελληνικά Παραδοσιακά Προϊόντα

Ψάχνουμε συνεχώς τις παγκόσμιες αγορές προϊόντων και προμηθειών για να παρέχουμε στους διεθνείς πελάτες μας ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, με έναν αποτελεσματικό και φθηνό τρόπο, εξασφαλίζοντας μελλοντικά μια λαμπρή συνεργασία.